ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Persoanele vaccinate la finalul anului trecut își pot ridica tichetele de masă de la centrele din Noua și Sala Sporturilor

Publicat: vineri, 21 Ianuarie 2022 , ora 13.16
Sursa foto: arhivă / romania-actualitati.ro
Sursa foto: arhivă / romania-actualitati.ro

Brașovenii care s-au vaccinat cu schema completă, la finalul anului trecut, sunt așteptați să își ridice tichetele de masă de la centrele din incinta Sălii Sporturilor și a Căminului pentru Persoane Vârstnice din Noua.

Tichetele au valoarea de 100 de lei, iar de ele pot beneficia persoanele vaccinate în perioada 29 octombrie - 10 decembrie, la Sala Sporturilor sau în perioada 15 octombrie - 10 decembrie, în cazul centrului din Noua.

Totodată, distribuirea se face în intervalul orar 12.00-18.00, la Sala Sporturilor și între 8.00 și 19.00 la Căminul din Noua.

Până în prezent, circa 3.500 de persoane imunizate la aceste centre au beneficiat de tichetele de masă care pot fi ridicate în termen de 6 luni de la data vaccinării, au precizat autoritățile locale.


Radio România Brașov FM