Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

INTERVIU | Mircea Vintilă, în concert, la Brașov

Publicat: sâmbătă, 22 Ianuarie 2022 , ora 10.38
Sursa: facebook.com
Sursa: facebook.com

Duminică seară, începând cu ora 17.00, sunteți invitați la un concert special Mircea Vintilă, în club Rockstadt. Profitând de această ocazie, matinalii Ștefan Cojocaru și Theodora Ghiorghiu au povestit cu artistul despre muzică în vremea pandemiei, dar și despre vremuri mai vechi, dar de neuitat...

Mircea Vintilă a declarat că i-a fost tare dor să cânte la Brașov și cântece mai noi, și mai vechi, și că abia așteaptă concertul de duminică. Artistul a amintit că publicul său cântă în continuare alături de el, chiar și cu masca pe față, și participă la concerte în ciuda restricțiilor impuse de pandemie.  

Despre experiența concertelor online, Mircea Vintilă a declarat că a fost surprins, pentru că publicul a fost încântat și receptiv la astfel de evenimente. Artistul a înregistrat 25 de cântece cu telefonul mobil, așezat pe canapeaua din sufragerie, spre bucuria fanilor care erau avizi după evenimente, în perioada când toată lumea stătea acasă. 

„Eu eram singur acasă și cei care mă ascultau și se uitau pe videoclipul pe care îl făceam eu, aveau impresiacă eu cânt pentru ei. A fost o experiență extraordinară.”

În interviul acordat în cadrul matinalului Radio România Brașov FM, realizat de Ștefan Cojocaru și Theodora Ghiorghiu, artistul a povestit și despre experiența Pasărea Colibri, a depănat amintiri și a mulțumit pubicului că îi este alături în continuare. 

Mircea Vintilă vă așteaptă la concert mâine, 23 ianuarie 2022, în club Rockstadt, începând cu ora 17.00. 

Puteți asculta interviul integral mai sus. 

Sursa: facebook.com 

Radio Romania Brasov FM