ACUM:
20.00
Radiojurnal
Urmează:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Apoi:
21.00
Rockada de seară

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Fondul de premiere din bugetul județului, suplimentat pentru doi sportivi brașoveni și antrenorii lor

Publicat: marți, 25 Ianuarie 2022 , ora 16.21
Sursa foto: arhivă / romaniaregional.ro
Sursa foto: arhivă / romaniaregional.ro

Consilierii județeni vor vota, în ședința de plen de mâine, o propunere de suplimentare a fondului de premiere cu 5.300 de lei, pentru sportivii care au obținut anul trecut performanțe deosebite la competiții naționale și internaționale.

Potrivit raportului de specialitate atașat proiectului de hotărâre, au fost deja efectuate plăți către aproximativ 200 de sportivi din 19 cluburi brașovene. Ulterior, s-a constatat că doi sportivi brașoveni și antrenorii acestora nu au fost adăugați pe listele de plată, deși ar fi avut acest drept, conform Regulamentului aprobat anul trecut.

Unul dintre aceștia este Sorin Mitrofan, de la CS Olimpic Cetatea Râșnov, care a obținut locul al doilea la Campionatul Național de sărituri cu schiurile la categoria seniori, competiție organizată de Federația Română de Schi Biatlon. Atât sportivul, cât și antrenorul său, Remus Tudor, vor fi recompensați fiecare cu premii în valoare de 1.045 de lei.

Al doilea sportiv aflat pe lista suplimentară la premiere este Cornel Puchianu, alături de antrenorul său Vasile Șneaga, din cadrul CS al Armatei Steaua Centrul Predeal, pentru locul al doilea la Campionatul Mondial de Biatlon role, etapa de vară. Cei doi au fost recompensați deja cu câte 1.200 de lei fiecare, pentru locul I obținut la Campionatul Național de Biatlon, iar de această dată vor primi fiecare câte 1.600 de lei.

Fondul de premiere aprobat inițial de legislativul județean, în luna decembrie, a fost de 220.000 de lei.

Camelia Vlad