Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Alte șapte persoane accidentate la schi

Publicat: joi, 27 Ianuarie 2022 , ora 19.11
Sursa foto: Salvamont Brașov
Sursa foto: Salvamont Brașov

Dați dovadă de responsabilitate în practicarea sporturilor montane de iarnă, atât pentru siguranța proprie, cât și pentru a celor din jurul vostru! Acesta este îndemnul salvamontiștilor brașoveni care au fost nevoiți să intervină și astăzi pe pârtii.

Astfel, Serviciul Public Local Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină în șapte cazuri de persoane care s-au accidentat in timp ce schiau. Pentru cinci dintre ele a fost nevoie și de intervenția echipajelor SMURD.

De la începutul sezonului, salvatorii montani din Poiana Brașov au intervenit în 179 de cazuri, totalizând 194 de persoane care s-au accidentat, rătăcit sau care a trebuit să fie evacuate.

Salvamontiștii revin cu sfaturi pentru cei care aleg distracția și relaxare la schi: "Urcați și staționați numai pe marginea pârtiei și numai în zonele în care ceilalți schiori vă pot repera ușor".



Radio România Brașov FM