ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un TIR și două autoturisme implicate într-un accident, la Bran

Publicat: marți, 1 Februarie 2022 , ora 10.07
Sursa foto: DRDP Brașov
Sursa foto: DRDP Brașov

UPDATE 11.25:

Una dintre autoutilitare transporta două recipiente cu câte 1000 litri de combustibil care s-au fisurat. Se asigură măsurile necesare la fața locului și s-a deplasat și Garda de Mediu”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maiorul Ciprian Sfreja.

...........

UPDATE 10.30:

În cazul uneia dintre cele două victime, respectiv, unul dintre cei trei conducători auto, cadrele medicale au declarat decesul. Cea de-a doua victimă primește îngrijiri medicale la fața locului. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Traficul este blocat.

................

Trafic blocat în urma unui accident între un TIR și două autoturisme, la Bran.

S-au deplasat la fața locului 3 echipaje SMURD, 1 echipaj pentru descarcerare și un echipaj cu apă și spumă. Din primele informații, în urma accidentului au rezultat 2 victime, dintre care o victimă posibil decedată, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Brașov, maiorul Ciprian Sfreja.

Informații în curs de actualizare.

Sursa foto: DRDP Brașov

Radio România Brașov FM