Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Grevă japoneză la Prefectură

Publicat: joi, 10 Februarie 2022 , ora 14.57
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Angajații Prefecturii Brașov au fost în grevă japoneză timp de o oră.

Joi dimineața, la ora 10:00, toți salariații din Instituția Prefectului Brașov au purtat o banderolă albă, în semn de protest față de faptul că nu au aceleași drepturi cu colegii lor de la nivel central.

Salariații Prefecturii Brașov își doresc ceea ce îmi doresc și eu: să ajungă la un nivel salarial similar cu alte instituții, având în vedere complexitatea muncii pe care o desfășoară. Ne confruntăm cu o migrație a personalului calificat din cadrul Instituției Prefectului către alte instituții unde nivelul de salarizare este corespunzător cu activitatea pe care o desfășoară”, a precizat prefectul Brașovului, Cătălin Văsii.

Greva a avut loc și în mai multe primării din județ și din țară. Salariații spun că speră ca revendicările lor să fie ascultate și duse la îndeplinire. În caz contrar, vor urma și alte acțiuni de protest.


Sorin Țârcă