ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Rețea de sprijin pentru Ucraina, la Brașov

Publicat: vineri, 25 Februarie 2022 , ora 17.09
Sursa foto: SRR
Sursa foto: SRR

Alimente neperisabile, dar și îmbrăcăminte, încălțăminte sau alte obiecte, precum pături sau perne. Sunt lucruri de care au nevoie ucrainenii care ajung în țara noastră în aceste zile și, deja, în mai multe orașe sunt organizații care se implică inclusiv prin colectarea lor.

La Brașov, cei care vor să dea o mână de ajutor, pot aduce pachetele pe strada Poarta Șchei nr 33, până luni. 

”Conservele sunt cele mai bune, de orice tip. Au fost persoane care au întrebat dacă pot să aducă făină, fasole. Nu au unde să le gătească. Conserve, pâine, pături, plăpumi, saci de dormit, perne, astea ar fi ce ne-ar interesa. Și apă plată sau minerală. Până luni încercăm să strângem pentru a face primul transport. După aceea vom continua la 2, 3 zile cu alte strângeri din toată țara. Mai avem locații și în Cluj, în Târgu Mureș, în Baia Mare și în București”, reprezentant al rețelei de sprijin, Daniel Bucur. 

Cei care vor să se implice, sunt rugați să sune sau să trimită un mesaj, în prealabil, la numărul de telefon 0745.151.964, între orele 8.00 și 17.00. Sunt peste 10.000 de ucraineni care au intrat în țară, în ultimele 24 de ore, potrivit autorităților.
Adina Chirvasă