ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

În Brașov pot găsi adăpost inclusiv refugiații patrupezi din Ucraina

Publicat: vineri, 25 Februarie 2022 , ora 22.47
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Un hotel pentru animale de companie din Brașov este dispus să cazeze câinii refugiaților ucraineni.

Asta în contextul în care multe persoane sunt foarte atașate de animalele de companie și nu le pot lăsa în urmă, chiar dacă fug din calea războiului.

"Ne-am gândit ce am face noi într-o situație extremă. Noi suntem crescători. Avem 6 câini. Pentru noi, nu există opțiunea de a lăsa câinii în urmă. Sunt ca și copiii. Așa am descoperit inițiativa unor alți prieteni crescători români care au creat niște grupuri de Facebook unde în câteva ore au fost postate zeci de mesaje din toată Europa în care crescătorii abordau fix această problemă, adică am spațiu să țin 4 câini și 2 oameni, spre exemplu. Ne-am gândit cum am putea ajuta și noi, iar noi putem ține în limita spațiului câțiva câini. Avem și un loc mic în care o familie poate locui și îndemnăm cumva alți oameni din Brașov care pot ajuta", ne-a spus Adrian Taus, proprietarul hotelului.

Patrupezii refugiaților ucraineni vor fi cazați la hotelul din Brașov gratuit, în limita locurilor disponibile.
Monica Neacșu