Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Amendați pentru deșeurile aruncate în râu

Publicat: duminică, 27 Februarie 2022 , ora 15.02
Sursa foto: Jandarmeria
Sursa foto: Jandarmeria
O patrulă de jandarmi aflată în serviciu pe raza localității Zărnești a surprins doi bărbați care descărcau dintr-un atelaj resturi menajere și zootehnice în albia râului Bârsa, zona Podu Turcului.

Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 4000 lei fiecare, conform ordonanței privind pescuitul și acvacultura și li s-a pus în vedere să ridice gunoaiele din acea zonă.

”Toleranța noastră pentru astfel de gesturi este zero, având în vedere și încălcarea legii, dar mai ales preocuparea si grija noastră pentru mediul înconjurător. Este de datoria noastră a tuturor să fim responsabili și atenți cu natura, pentru că efectele negative ale schimbărilor climatice din ultimii ani le-am resimțit cu toții”, au menționat reprezentanții oamenilor legii.
Radio România Brașov FM