ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Arabella of Transylvania, pre-lansare de carte, sâmbătă, la Bibliotecă

Publicat: joi, 3 Martie 2022 , ora 16.41
Sursa foto: Biblioteca Județeană
Sursa foto: Biblioteca Județeană

Scriitoarea Arabella McIntyre Brown îi așteaptă pe brașoveni sâmbătă, între orele 12.00 ș 14.00, la Biblioteca Județeană, sediul central, la o prelansare a celei mai recente cărți.

Este vorba despre „Ursulețul care a așteptat”, volum din care autoarea va citi pasaje și îi va îndemna pe brașoveni să își spună părerea, după cum a spus, în emisiunea „Pulsul zilei”, brand managerul scriitoarei, Laura Bercean.

“E nevoie de cât mai multe întâlniri în offline, pentru că ne-am săturat un pic de online. Acest eveniment de la Biblioteca Județeană este o prelansare. Va fi, practic, o discuție pe anumite părți ale cărții. Arabella, în darnicia ei consideră că povestea ursulețului din carte - care este 100% adevărată și este povestea ei - merită împărțită și cu cititorii și chiar va credita oamenii care vor participa cu idei pe care le putem folosi în carte, pentru că sunt anumite pasaje - va fi o carte bilingvă - și sunt anumite pasaje pe care vrem să le traducem fluid, astfel încât să ajungă la inima cititorilor și în limba română, cartea fiind deja finalizată în limba engleză”.

Accesul la eveniment va fi conform normativelor în vigoare, respectiv certificat verde și cu respectarea măsurilor sanitare.

Adina Chirvasă