ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Donație specială pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov

Publicat: marți, 8 Martie 2022 , ora 13.47
Sursa foto: arhivă / ISU Brașov
Sursa foto: arhivă / ISU Brașov
O firmă brașoveană a apreciat efortul depus de pompierii din județul nostru pe durata incendiilor de pădure din Grecia, de anul trecut, însă a constatat și faptul că aceștia ar fi avut nevoie de echipament mai performant, necesar în astfel de intervenții.

Din acest motiv, firma a donat echipament pe care pompierii îl vor putea utiliza la incendiile de pădure.

"Am primit mai multe echipamente profesionale pentru stingerea incendiilor de pădure din partea unui operator economic din județul Brașov. Sunt echipamente care ne sunt de un real folos în desfășurarea intervențiilor având în vedere că se întâmplă destul de des să avem incendii de vegetație, incendii de pădure și, de multe ori, aceste incendii sunt destul de dificile", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maiorul Ciprian Sfreja:

Firma care a donat echipamentele le-a trimis pompierilor și produse alimentare, iar reprezentanții ISU Brașov au decis, împreună cu angajații, să doneze, la rândul lor, aceste produse refugiaților din Ucraina care au ajuns la Brașov, la CATTIA.
Sorin Țîrcă