Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Fundația Comunitară Brașov invită școlile să acceseze fonduri prin programul “Sportul pentru toți”

Publicat: luni, 21 Martie 2022 , ora 14.48

Fundația Comunitară Brașov anunță lansarea apelului de proiecte locale în cadrul programului de finanțare „Sportul pentru toți”.

Bugetul alocat pentru acest an este de 50.000 de lei și vizează proiecte care presupun reamenajarea și îmbunățirea facilităților sportive din unitățile școlare.

“Invităm instituțiile școlare să aplice până pe 9 mai. Și asociațiile de părinți pot transmite aplicații. Astfel vom reuși să avem mai multe spații dotate corespunzător și să încurajăm practicarea sportului în condiții atractive și sigure. De asemenea, anunțăm că astăzi este lansat acest program și în Timișoara cu un  buget de 50.000 de euro, iar în București a fost deja lansat fiind disponibil un buget de 100.000 de euro. Împreună putem mișca și dezvolta comunitatea noastră”, a spus președinta Fundației, Laura Popeea.

Proiectele vor fi desemnate câștigătoare în urma unui proces de selecție în mai multe etape: preselecția ideilor de proiect în baza criteriilor de eligibilitate, selecția realizată de către un juriu independent și interviuri cu aplicanții de pe lista scurtă, dacă va fi necesar.

Proiectele câștigătoare de la Brașov vor fi anunțate la sfârșitul lunii mai 2022.

Camelia Vlad