Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Îmbrățișări, mere și zile de lucru donate în sprijinul copiilor sărmani

Publicat: miercuri, 30 Martie 2022 , ora 16.48
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Doi tineri brașoveni oferă trecătorilor îmbrățișări, răsplătite cu mere, pe străzile din centrul istoric al Brașovului.

Este o initiativă doar cu scopul de a reapropia oamenii, după doi ani de distanțare fizică și socială, spun Andreea Toderică și Alexandru Mosora, agenți imobiliari:

“Sunt astăzi pe stradă din pasiune pentru oameni, pentru că îmi doresc să fiu aproape de ei și în altă manieră decât propunându-le servicii imobiliare, așa cum fac zi de zi. O dată pe lună ne dorim să oferim zâmbete, îmbrățișări, să cunoaștem oamenii, să le dăm o energie bună”, a spus Andreea Toderică.

Oferim mere și oferim îmbrățișări din fericire și din bucurie pentru oameni. Am început mișcarea asta vineri, împreună cu colega mea, dar avem nevoie neapărat de ajutorul oamenilor, ca să fim cât mai văzuți de lume, să ducem mișcarea asta cât mai departe, să putem să ne bucurăm de ceea ce facem și să și ajutăm oamenii cu munca noastră”, a precizat Alexandru Mosora.

În plus, cei doi tineri caută firme dispuse să îi angazeje pentru o zi.

Vor presta orice muncă este nevoie, în schimbul unei donații către beneficiarii Asociației Bucuria Darului.

“Vrem să ieșim din papucii de agent imobiliar pentru o zi. Așadar, suntem dispuși să ne lăsăm angajați. Angajați-ne o zi! Facem orice: măturăm strada, spălăm vase, curățăm mese. Vrem să facem o faptă bună. Muncim noi pentru voi, iar voi participați la o tabără pentru copiii de la Fundația Bucuria Darului. O să vă povestim mai multe despre ei. Sau mai puteți participa la amenajat curtea și casa în care sunt găzduiți cei 30 de copii din familii defavorizate”, a adăugat Andreea Toderică.

Ofertele de angajare pentru Andreea Toderică și Alexandru Mosora pot fi făcute pe paginile lor de socializare.

Camelia Vlad