Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Condiții bune de schi pe pârtiile din Poiană. Sezonul se încheie pe 17 aprilie. Atenție la punctele nefolosite!

Publicat: marți, 5 Aprilie 2022 , ora 15.07
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov

Deși în municipiu a venit primăvara, pârtiile din Poiana Brașov îi așteaptă în continuare pe amatorii sporturilor de iarnă, în condiții încă bune.

Stratul de zăpadă bătută are până la 60 de cm pe pârtiile din partea superioară, iar în partea inferioară, între 20 și 50 de cm (...) Se schiază pe toate pârtiile din partea superioară și pe cele din partea inferioară a masivului, cu excepția pârtiei Lupului inferior (...) Pe lângă Lupului inferior și zona din Ruia cuprinsă între gondolă și Drumul Roșu, mai sunt închise pârtia 3 D, Drumul albastru și Zidul mic”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

Atenție însă la punctele de pe ski-pass-uri. Sezonul s-a prelungit doar până în 17 aprilie, iar punctele nu vor fi prelungite în sezonul următor. Astfel, încărcarea cartelelor se va face doar pentru cele cu puține puncte, maxim 60, sau pentru cele de maxim 2 zile.

Totodată, având în vedere consistența zăpezii, Serviciul Salvamont vă recomandă să schiați cu viteză redusă, să fiți pregătiți să fiți supuși unui alt regim de alunecare odată cu ieșirea în zonele însorite și să nu bruscați schiurile, pentru a reduce șocurile primite de articulații.

Informații actualizate despre starea pârtiilor, tarife și funcționarea mijloacelor de transport pe cablu, aici: Starea pârtiilor.



Radio România Brașov FM