ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tehnică nouă pentru pompierii brașoveni

Publicat: miercuri, 13 Aprilie 2022 , ora 16.17
Sursa foto: ISU Brașov
Sursa foto: ISU Brașov

Trei autospeciale noi pentru intervenția pompierilor brașoveni. Una dintre ele poate transporta mai multe victime o dată, cealaltă este pentru intervenție la înălțime, dar poate fi utilizată și de scafandri, iar cea de-a treia este pirotehnică și poate detecta și transporta bombe neexplodate.

Noua tehnică din dotarea ISU fost prezentată, astăzi, în cadrul unei ceremonii la care au participat și autoritățile locale.

Tot astăzi, 12 pompieri brașoveni au primit distincția „Pro Urbe”.

Am desfășurat astăzi două activități, în cadrul unui ceremonial. O dată, premierea colegilor noștri cu titlul «Pro Urbe» - cei care au participat la misiunile din Grecia și colegii care s-au distins prin activitatea de anul trecut – și, nu în ultimul rând, prezentarea noii tehnici de intervenție care a intrat în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență”, a precizat inspectorul șef al ISU Brașov, locotenent-colonel Lucian Marciu.

Cele trei autospeciale achiziționate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență au costat 6,5 milioane de lei.

Sorin Țîrcă