ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O nouă ediție "Liderii de Mâine", marca AFAFCI Brașov

Publicat: joi, 14 Aprilie 2022 , ora 11.54
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Cu o activitate continuă de 25 de ani, Asociația Femeilor de Afaceri AFAFCI Brașov pregătește a V-a ediție a proiectului „Liderii de Mâine”.

Pentru că reușita acestui proiect – cu obiectiv în educarea tinerilor în spiritul apartenenței la comunitatea locală brașoveană - depinde și de sprijinul autorităților locale, reprezentante ale AFAFCI Brașov au avut, ieri, o întrevedere cu primarul municipiului, Allen Coliban.

“AFAFCI împlinește, anul acesta, 25 de ani de existență și de activitate continuă, atât pe direcția sprijinirii, preponderent, mediului feminin de afaceri, cât și a implicării tinerilor, cât mai des și activ, în comunitatea brașoveană. Am avut ocazia să ne întâlnim cu primarul Brașovului, pentru a ne face cunoscute proiectele noastre și pentru a continua parteneriatul cu Primăria Brașov", a precizat președinta Asociației, Carmen Mezei.

Edilul brașovean a agreat ideea parteneriatului între administrația locală și AFAFCI Brașov și a promis sprijin logistic.

“Aceste inițiative sunt benefice și trebuie să continue. Am discutat aplicat despre programul «Liderii de Mâine», unul în care elevi de clasa a 11-a intră în contact cu lideri ai comunității și au o perspectivă asupra administrației locale, asupra mediului de afaceri. E un program pe care vrem să îl dezvoltăm în parteneriat, începând cu următorul an școlar. Pe de altă parte, am discutat despre posibilitățile de a dezvolta proiecte, evenimente împreună și din perspectiva administrației locale există toată deschiderea”, a precizat primarul Allen Coliban.

În cele patru ediții anterioare „Liderii de Mâine”, sute de liceeni au fost încurajați să participe la viața comunității după ce au fost informați asupra mecanismului de funcționare al acesteia, din punct de vedere educațional, administrativ și antreprenorial.

Camelia Vlad