Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Târgul Producătorilor Locali, în Piața Sfatului, la sfârșitul acestei luni

Publicat: miercuri, 20 Aprilie 2022 , ora 16.25
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Târgul Producătorilor Locali va avea loc în Piața Sfatului, în perioada 29 aprilie – 1 mai, odată cu evenimentele Junilor Brașovului.

Potrivit reprezentanților Primăriei, sunt disponibile 20 de pavilioane pentru producători locali sau artizanii de produse alimentare care își desfășoare activitatea în deplină legalitate.

Procesul de selecție va avea în prim plan satisfacția consumatorilor brașoveni prin oferirea unei game variate de produse locale de cea mai bună calitate, din segmentul alimentar (...) Vor avea prioritate în procesul de selecție producătorii care își comercializează propriile produse și care își procesează propria materie primă (integrare verticală), au un istoric de participare anterioară la târguri de profil, comercializează produsele cu specific tradițional / local și pot încasa cu cardul (POS)”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

Înscrierile se fac online, până pe 25 aprilie, inclusiv, prin completarea formularului disponibil aici: FORMULAR.

Evenimentul este organizat de Primăria Brașov, în parteneriat cu comunitatea “ROMO: De la Producător Direct la Consumator”.


Radio România Brașov FM