Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Vânătoare de ouă de dinozauri, la Dino Parc, în prima zi de Paște

Publicat: joi, 21 Aprilie 2022 , ora 11.44
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Bunici, părinți și cei mici sunt provocați la o vânătoare de ouă, în 24 aprilie, prima zi de Paște, la Râșnov.

Evenimentul este organizat de cei de la Dino Parc, iar startul va fi dat începând cu orele 11.00.

Cei de la Parcul cu dinozauri au, însă, și alte surprize pregătite pentru vizitatori.

Echipa va ascunde aproximativ 300 de ouă de jucărie, care puse în apa eclozează și din care ies pui de dinozauri. Sunt niște jucării foarte amuzante pentru cei mici. Mai mult decât atât, pentru această vară noi ne pregătim intens cu multe suprize pentru vizitatori: de la concerte și spectacole speciale, până la noi expoziții științifice și de amuzament pe care le vom lansa curând. Chiar în acest moment sunt instalate în parc noi exponate, care înfățișează oameni și viețuitoare care au trăit în Epoca de Gheață și care vor putea fi vizitate curând”, a precizat purtătorul de cuvânt al Dino Parc Râșnov, Marina Vlădescu.

Vizitatorii trebuie să știe că un bilet pentru adult costă 36 de lei, iar pentru copii, biletul este 28 de lei.

Pentru micuții mai mici de 3 ani, intrarea este gratuită. Există și reduceri pentru grupuri, studenți și pensionari. Toate detaliile sunt pe dinoparc.ro.

Adina Chirvasă