ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Horia Mihail și Ioan-Dragoș Dimitriu, concert în Săptămâna Luminată, la Filarmonică

Publicat: marți, 26 Aprilie 2022 , ora 14.05
Sursa foto: arhivă / Facebook / Filarmonica Brașov
Sursa foto: arhivă / Facebook / Filarmonica Brașov

Doi pianiști, soliști, cu două concerte diferite, unite de bagheta maestrului Mihai Cojocaru. Pe scurt, concertul extraordinar pregătit de Ioan-Dragoș Dimitriu și Horia Mihail, pentru seara de joi, 28 aprilie, începând cu orele 19.00, la Filarmonică.

“Chiar în ziua de Paște am aflat că va trebui să îl înlocuim pe pianistul care a anulat concertul din această săptămână, așa că, pentru prima oară, Horia Mihail și cu mine, Ioan Dragoș Dimitriu, vom urca alături de Filarmonica Brașov pe scena de la Sala Patria. O să interpretăm Concertul nr. 1 de Mendelssohn, iar Horia Mihail va interpreta Concertul în Re major de Joseph Haydn. Vă așteptăm cu mare drag alături de dirijorul Mihai Cojocaru să ascultați un concert cu totul și cu totul deosebit”, a explicat managerul Filarmonicii, Ioan Dragoș Dimitriu.

După concertul de joi, Filarmonica Brașov invită publicul din oraș, vineri, la un recital Senza Tempo Piano Trio. În program sunt piese de Smetana și Dvoűák.

Biletele pentru concerte se găsesc la casieria Filarmonicii Brașov sau online, pe bilet.ro.

Adina Chirvasă