Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

2 ani de închisoare, pentru trafic de droguri

Publicat: miercuri, 27 Aprilie 2022 , ora 11.10
Sursa foto: arhivă / radiocluj.ro
Sursa foto: arhivă / radiocluj.ro

Magistrații Tribunalului Brașov l-au condamnat pe Roberto-Mihai Florescu la o pedeapsă de 2 ani de închisoare pentru cele trei infracțiuni săvârșite. Asta după ce fiul fostului șef al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Brașov și-a recunoscut vina.

Întrucât inculpatul mai avea o pedeapsă de 8 luni a primit și un spor. Cele două pedepse s-au contopit și a rezultat o sentință de 2 ani, 2 luni și 20 de zile de inchisoare cu executare.

Decizia instanței nu este definitivă și a fost atacată cu apel. Dosarul va ajunge la judecătorii Curții de Apel Brașov, care vor lua o decizie finală.

În cazul în care pedeapsa stabilită de Tribunal va fi menținută, din durata ei va fi scăzută perioada în care inculpatul a fost în arestul preventiv, de la finalul lunii octombrie 2021 până acum.

Reamintim că tânărul de 25 de ani a ajuns în vizorul procurorilor DIICOT Brașov după ce un inculpat cercetat într-un alt dosar, pentru trafic de droguri de risc, l-a indicat ca fiind una dintre sursele lui de aprovizionare cu droguri de mare risc, mai exact cannabis. Atunci, Florescu a fost supravegheat câteva luni, iar un agent sub acoperire chiar a reușit să se infiltreze în anturajul tânărului.

După ce Roberto Florescu i-ar fi vândut stupefiante agentului, procurorii au descins la domiciliul suspectului, unde au fost făcute mai multe percheziții.

Radio România Brașov FM