ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Rockada de seară
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

S-a îmbătat și a avariat 56 de mașini, de 1 Mai

Publicat: luni, 2 Mai 2022 , ora 13.06
Sursa foto: arhivă / radiocluj.ro
Sursa foto: arhivă / radiocluj.ro

Nu mai puțin de 56 de mașini au fost avariate, ieri, de un brașovean turmentat.

Cu mintea încețoșată de aburii alcoolului, acesta a produs pagube autovehiculelor parcate pe lângă care a trecut.

Oamenii legii s-au sesizat în urma unui apel la 112.

„Au fost direcționate echipaje de poliție și jandarmi, persoana în cauză fiind depistată la scurt timp de către reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și condusă la sediul unității de Poliție, unde a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 44 ani din municipiul Brașov. Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că bărbatul s-ar fi deplasat pe raza mai multor străzi din municipiul Brașov, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice ar fi provocat distrugeri la nivelul a 56 de autovehicule, parcate pe traseul parcurs. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”, au explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Brașov, agentul principal Nadia Olaru.

Cercetările continuă, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.


Radio România Brașov FM