Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

3 mașini implicate într-un accident pe ocolitoarea Brașovului

Publicat: luni, 2 Mai 2022 , ora 15.43

UPDATE ORA 16.05

Traficul se desfășoară alternativ.

În urma producerii accidentului rutier două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului. Una dintre acestea a fost transportată la spital, iar cea de-a doua persoană a refuzat să fie preluată și transportată pentru investigații medicale. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov.

..................

UPDATE ORA 15.55

„În accident au fost implicate 3 autovehicule și au rezulat 2 victime, conștiente. La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD și un echipaj cu apă și spumă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maiorul Ciprian Sfreja.

..................

Accident între 3 mașini, în această după amiază, pe ocolitoarea Brașovului.

Apel 112 - Trafic blocat în sensul giratoriu situat pe VO1K - intersecție cu tronsonul de drum ce face legătura cu localitatea Tărlungeni din județul Brașov, ca urmare a producerii unui accident rutier. Din primele informații, sunt implicate 3 autovehicule”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Radio România Brașov FM