Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Spectacole pentru toate vârstele, pregătite de artiștii Operei, săptămâna aceasta

Publicat: luni, 2 Mai 2022 , ora 16.59
Sursa foto: Opera Brașov
Sursa foto: Opera Brașov

Spectacole pe toate gusturile și pentru toate vârstele, pregătite de artiștii Operei Brașov, săptămâna aceasta.

Cei mai mici dintre melomani se pot întâlni, miercuri, de la ora 11.00, cu Micuța Dorothy, un spectacol pe muzica lui Marius Țeicu, după celebra poveste „Vrăjitorul din Oz”.

Cei mici vor avea astfel ocazia să vadă ca țara marelui vrăjitor este plină de lucruri minunate, dar și de primejdii pe care le înfruntă împreună Dorthy, cățelușul Țic-Țic, Sperie-Ciori, Omul de Tinichea și Leul cel Fricos”, a precizat purtătorul de cuvânt al Operei Brașov, Cecilia Toma.

Tot miercuri, artiștii Operei îi așteaptă pe brașoveni, la Casa Mureșenilor, la Recitalul de la ora 5.

Sâmbătă, în sala Operei de pe strada Bisericii Române, va fi pus în scenă spectacolul „Vânzătorul de păsări”.

“Opereta i-a adus lui Carl Zeller un nesperat succes. Bogăția melodică, frumusețea și marea expresivitate – cum ar fi cunoscuta arie al lui Adam - izbutite momente comice, o orchestrație fluentă, adecvată caracterului folcloric al muzicii, spontaneitatea și tensiunea acțiunii dramatice, toate acestea au contribuit la reușita lucrării, care și astăzi se bucură de un mare succes”, a adăugat Cecilia Toma.

La spectacolul pentru copii, prețul unui bilet este de 15 lei, în timp ce sâmbătă, un bilet la lojă sau în sală costă 50 de lei, iar la balconul lateral 30 de lei.

Pentru Recitalul de la ora 5, intrarea costă 6 lei de persoană, iar elevii studenții și pensionarii beneficiază de reducere.

Sorin Țîrcă