Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Pompieri brașoveni la Jocurile Mondiale ale Pompierilor

Publicat: marți, 3 Mai 2022 , ora 13.39
Sursa foto: Facebook / ISU Brașov
Sursa foto: Facebook / ISU Brașov

Trei pompieri din cadrul ISU Brașov participă zilele acestea la Jocurile Mondiale ale Pompierilor.

Lt. Istrate Sandu, Plt. adj. Drăguț Marcel și Sg.maj. Gâțeiu Marius sunt pompierii care participă la competiția ce are loc în Portugalia, la Lisabona.

”Este o competiție în care pompierii profesioniști, paramedici și pompieri voluntari din mai multe țări concurează la diferite probe pentru a-și testa abilităție și pentu a face schimb de experiență pentru dezvoltarea bunelor practici în domeniul situațiilor de urgență. Ne bucurăm că și pompierii brașoveni s-au aliniat la startul acestei competiții și sperăm să aibă rezultate cât mai bune”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, maiorul Ciprian Sfreja.

Competiția din acest an se încheie pe 7 mai și cuprinde peste 40 de evenimente sportive, inclusiv ciclism, karate, tenis, înot, rugby și box.

Prima ediție a Jocurilor Mondiale ale Pompierilor a avut loc în anul 1990 în Noua Zeelandă.

Ruxandra Stoica