ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De azi puteți vota pentru Brașov „Destinația Anului 2022”

Publicat: joi, 5 Mai 2022 , ora 16.58
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

De astăzi s-a dat startul votului pentru „Destinația Anului 2022”, iar Brașovul poate să fie pe primul loc, dacă îi dați votul, pe site-ul destinatiaanului.ro.

Cel mai mult va conta, în desemnarea câștigătorului, votul publicului.

Brașovul este finalist la categoria City Break în această competiție, alături de Iași și Târgoviște. În stabilirea câștigătorilor, alegerea juriului va avea o pondere de o treime, votul publicului valorând două treimi din rezultatul final. Invităm pe toți brașovenii să voteze pentru orașul nostru și pe toți românii care iubesc Brașovul să ne susțină cu un vot, pentru a deveni Destinația Anului 2022”, a precizat viceprimarul municipiului Brașov, Flavia Boghiu.

Aproape 22.000 de români au nominalizat destinațiile preferate în competiția vacanțelor în România, iar în etapa regională, Brașovul a avut cel mai mare punctaj total, cu cel mai mare număr de nominalizări.

Adina Chirvasă