ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Bază sportivă modernă, la Zărnești, la finalul anului

Publicat: luni, 16 Mai 2022 , ora 18.16
Sursa foto: Primăria Zărnești
Sursa foto: Primăria Zărnești

Orașul Zărnești va avea, la finalul acestui an, cea mai modernă bază sportivă din județ. Totul datorită unui proiect obținut de Primăria Zărnești, cu bani de la Compania Națională de Investiții și cofinanțare de 10% din bugetul local.

Complexul sportiv a costat 15 milioane de lei.

În 2018, Primăria Zărnești a făcut prima solicitare către CNI. Procedurile au durat mai bine de doi ani, proiectul a fost acceptat spre finanțare, iar lucrările au început în toamna anului 2020.

“Include un teren de fotbal de mari dimensiuni, o pistă de alergare cu 4 culoare, de tartan, o tribună pentru 500 de spectatori. Ca și element de noutate avem și un spațiu de cazare pentru sportivi. Pentru că ne-am gândit, având în vedere că ne aflăm într-o zonă frumoasă și ofertantă, putem atrage echipe care să vină și să rămână în cantonament”, a explicat primarul orașului Zărnești, Alexandru Igrișan.

Baza mai cuprinde o sală de fitness, un ring de box, vestiare, birouri și terenuri de tenis.

Orașul Zărnești are tradiție în sporturi precum ciclism, box, fotbal și tenis.

“Ceea ce ne lipsea nouă era o intrastructură unde tinerii și cetățenii de toate vârstele, dar în special sportivii, să-și desfășoare activitatea”,
a adăugat Alexandru Igrișan.

Echipa de fotbal a orașului, Olimpic Zărnești, va susține meciuri de acasă pe noul stadion.

Formația antrenată de Mihai Stere conduce liga a patra și va juca barajul de promovare în liga a treia.

Radio România Brașov FM