ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

ACS Kids Tâmpa victorie cu SR Brașov

Publicat: duminică, 22 Mai 2022 , ora 11.55

ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit să se impună, cu 2-1 în derby-ul local cu SR Brașov, într-un joc din penultima etapă a play-out-ului Ligii a 3-a Seria a cincea.
Pe stadionul ICIM în fata a aproape 1000 de spectatori cele două echipe și-au împărțit perioadele de dominare în prima repriză. Gazdele au reușit să deschidă scorul în minutul 56, când Popa l-a învins pe Căucă. Oaspeții au restabilit egalitatea în minutul 74, când, în urma unei faze fixe, mingea l-a lovit pe Potecu și a intrat în poarta lui Alexa. Finalul a fost unul pe contre, iar câștig de cauză au avut "urșii", care au "lovit" în prelungiri, prin Spătaru, după o pasă a lui Popa. Deși sunt matematic retrogradați cei de la Kids au terminat neînvinși sezonul de primăvară pe propriul teren. În ultima etapă din sezonul 2021/2022, SR Brașov întâlnește FC Hermanstadt 2 într-un meci crucial pentru evitarea retrogradării, iar Kids Tâmpa va juca în deplasare, cu CS Blejoi.

Adrian Susanu