ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Dinozaurii de la Dino Parc Râșnov invită copiii la distracție

Publicat: marți, 24 Mai 2022 , ora 14.04
Sursa foto: Dino Parc Râșnov
Sursa foto: Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov dă startul distracției în această vară, în 1 iunie, cu o serie de concerte și spectacole.

Ziua Copilului și aniversarea a 7 ani de la deschiderea parcului râșnovean sunt doar 2 ocazii pentru organizarea de evenimente, din care nu vor lipsi reprezentații de teatru și spectacole de magie.

Vara aceasta toți dinozaurii de la Dino Parc Râșnov se reîntorc la viață și îi așteptăm pe cei mici și cei mari cu o serie de concerte și spectacole. Pe 1 iunie, cu ocazia Zilei Copilului, începând cu ora 12:30, avem un spectacol de teatru muzical - educativ al trupei «Pam Pam». Apoi, pe 12 iunie aniversăm 7 ani de la deschidere și îi avem invitați pe artista Iuliana Beregoi, cu peste un milion de fani în mediul online, și pe Alina Sorescu și corul ei de copii talentați «Picii lu’ Soreasca». Iar pentru că în august urmează unul dintre cele mai așteptate weekend-uri prelungite, mai exact pe 14 august vom avea din nou invitați speciali, de data aceasta pe magicianul Robert Tudor și trupa pentru copii «Coloricii»”, a spus purtător de cuvânt Dino Parc Râșnov, Aura Gândea.

Vă reamintim că la Dino Parc Râșnov, parc amenajat pe o suprafață de peste 3 ha, se întinde un traseu cu peste 100 de dinozauri în mărime naturală.

Printre alte activități regăsite în parc se numără un traseu de aventură în copaci, locuri de joacă pentru copii, un cinematograf 360° și unul 9D.

Camelia Vlad