Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Dronele folosite de salvamontiști la Pietrele lui Solomon, la Maial-Codlea

Publicat: joi, 2 Iunie 2022 , ora 16.59
Sursa foto: Facebook / Salvamont Brașov
Sursa foto: Facebook / Salvamont Brașov

Evenimentul organizat de salvamontiștii brașoveni de Ziua Internațională a Copilului, la Pietrele lui Solomon, s-a bucurat de succes, astfel că se va desfășura și mâine, la Codlea.

În cadrul evenimentului organizat de 1 Iunie la Pietrele lu Solomon au participat peste 500 copii, care au putut să se dea pe cele 2 tiroliene organizate de salvatorii montani, s-au urcat în autoturismele noastre, s-au pozat cu ATV-u. Am făcut două simulări cu dronele și am folosit camera cu termoviziune, iar cei mici au fost foarte încântați. Ne-am bucurat să vedem că sunt și la curent cu ultimele informații și noutăți apărute în materie de tehnologie, deoarece o parte dintre ei aveau deja cunoștințe desore aceste tehnologii folosite de salvatorii montani. Astfel, am decis ca și vineri, 3 iunie, să organizăm un nou eveniment la Maialul Codlei”, a explicat directorul Serviciului Public Județean Brașov, Sebastian Marinescu.

Evenimentul salvamontiștilor, organizat la Codlea, va începe la ora 10.00. Nici de aici nu vor lipsi tiroliana, ATV-urile și dronele.

Camelia Vlad