ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Proiecte post-pandemice ale asociațiilor dedicate mamelor antreprenor

Publicat: miercuri, 8 Iunie 2022 , ora 11.50
Sursa foto: pixabay.com
Sursa foto: pixabay.com

Asociațiile de mămici cu afaceri mici din Brașov se organizează pentru a acorda sprijin post pandemic membrelor active. Proiecte inedite de strângere de fonduri, târguri online sau workshopuri cu speakeri cunoscuți sunt doar câteva dintre acțiunile întreprinse în ultima vreme.

Spre exemplu, membrele Asociației "Happy Moms" s-au transformat din mămici antreprenor în actrițe, jucând chiar și într-o piesă de teatru pe scena Operei Brașov, toate fondurile strânse mergând către proiectul de promovare a principiilor antreprenoriatului în rândul copiilor. De asemenea, la "Happy Moms" continuă întâlnirile lunare de promovare, susținere și chiar de educare a spiritului antreprenorial.

"Pentru Asociația <<Happy Moms>>, proiectele au continuat în mare parte. Într-adevăr, am mutat online întâlnirile. Sigur că energia noastră feminină ne-a ajutat să le ducem la bun sfârșit pe fiecare dintre ele, însă ne-am fi dorit foarte mult să ne revedem ceea ce s-a și întâmplat lunile trecute de când este permis acest mod de reunire. Am trecut în online și proiectul de educație financiară. A apărut această platformă pentru copii cu materiale și pentru ei și pentru părinți. În continuare urmează să dezvoltăm și alte proiecte, o parte dintre ele online, o altă parte offline", ne-a spus președintele asociației, Dana Lupșa.

O altă comunitate de mămici antreprenor, activă mai ales în mediul online, <<Mums In Business International Networking>> Brașov, a organizat pe toată perioada pandemică târguri online și s-ar părea că atât de bine au prins acestea încât continuă și după ridicarea tuturor restricțiilor. În plus, mămicile din comunitate pregătesc și un mare eveniment de socializare față în față la care va lua parte și unul dintre cei mai apreciați speakeri români. Head leader MIB România, Adriana Sava, ne-a oferit mai multe detalii:

"În fiecare lună, organizăm câte un eveniment de networking pentru a ține lucrurile la cald și relațiile, în continuare, aprinse. Încurajăm mămicile să vină în față, să se arate, să spună cine sunt, ce fac și să-și arate minunățiile pe care le fac. În 25 iunie, avem următorul eveniment și îl avem ca invitat pe Florin Păsat care ne va vorbi despre mindset-ul nostru, mai ales că femeile sunt un pic mai speciale în business decât bărbații, în sensul că văd lucrurile printr-o prismă diferită".

În cadrul acestor comunități este încurajată promovarea produselor, comercializarea și recomandarea lor, dar uneori chiar și trocurile între participante.
Bianca Bucă