ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

24 de ore fără apă la robinet sau cu presiune scăzută, din cauza unor lucrări la conductele de apă

Publicat: luni, 20 Iunie 2022 , ora 10.58
Sursa foto: arhivă / pixabay.com
Sursa foto: arhivă / pixabay.com

Începând din  această noapte, de la ora 00.00 și până mâine, tot la miezul nopții, furnizarea apei va fi întreruptă sau presiunea la robinete va fi scăzută, pe anumite străzi din Brașov și Săcele, au anunțat reprezentanții Companiei Apa. Asta din cauza unor lucrări modernizare a rețelei de aducțiune a apei Ciucaș – Tărlungeni – Săcele – Brașov.

În municipiul Brașov, străzile afectate sunt Calea București, de la nr 248, Gării Dârste, segmentul cuprins între Hotel Ramada și până la Dâmbu Morii, Cedrilor și Andrei Bărneanu.

De asemenea, fără apă va fi și Fabrica de Bere Aurora.

Pentru municipiul Săcele, străzile vor fi: Ciucaș, Cocorului, Egretei, Anotimpului, Gospodarilor, Ana Bereczki.

Pentru nevoi urgente, vor fi puse la dispoziție 2 cisterne cu apă: una în municipiul Brașov, la intersecția străzilor Calea București și Ioan Meșotă (în parcare), iar cea de-a doua în municipiul Săcele, în zona străzilor afectate.

La nevoie, puteți suna la Compania Apa pentru a cere deplasarea cisternei, însă, brașovenii sunt rugați să-și asigure și ei o rezervă cu apă.

Sursa foto: arhivă / pixabay.com 

Adina Chirvasă