Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Show aviatic, weekendul acesta, la Zilele Orașului Ghimbav

Publicat: luni, 27 Iunie 2022 , ora 12.03
Sursa foto: Facebook / Primaria Orasului Ghimbav
Sursa foto: Facebook / Primaria Orasului Ghimbav

Show aviatic și o mulțime de activități pentru toate gusturile, promit autoritățile locale din Ghimbav la Zilele Orașului. Evenimentul se va desfășura de pe 1 până pe 3 iulie.

Vineri, 1 iulie petrecerea începe la ora 17.00, iar cap de afiș este concertul lui SPIKE.

Sâmbătă de la ora 15.30 este programat showul aviatic susținut de Aeroclubul României, iar pe scenă vor urca seara The Motans și Inna cu seturi live, iar seara se va încheia cu un foc de artificii.

Duminică este ziua dedicată muzicii folclorice. Petrecerea începe la ora 13.00, iar spre seară pe scenă urcă Sava Negrean Brudașcu și Raluka & Balkanic Show.

“Ca fiecare dată încercăm să aducem pe scena orașului Ghimbav artiști de marcă, artiști care vor încânta cu siguranță cetățenii orașului Ghimbav și, bineînțeles, cetățenii județelui Brașov care doresc să ne viziteze în această perioadă. (...) vor fi multe alte mini-spectacole, vom premia, ne vom bucura de tot ce înseamnă spectacol și bineînțeles, de socializare. Este primul an după pandemie când putem să ne distrăm în liniște”, a precizat primarul Ghimbavului, Ionel Fliundra.

Scena va fi montată în fața sălii de sport, iar intrarea este liberă.

Sursa foto: Facebook / Primaria Orasului Ghimbav 

Nucu Jalea