Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Proiectul viitoarei cantine sociale a Brașovului, amânat pentru următoarea ședință de plen

Publicat: joi, 30 Iunie 2022 , ora 9.50
Sursa foto: brasovcity.ro
Sursa foto: brasovcity.ro

Proiectul privind aprobarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor-economici ai noii cantine sociale a Brașovului a fost retras de la vot, urmând a fi dezbătut în luna iulie.

Asta după ce aleșii și edilul au căzut să studieze posibilitateaa ca acesta să fie extins. Mai exact, la această cantină să fie preparată hrană nu doar pentru persoanele defavorizate din oraș, ci și pentru copiii din școală, asemenea programului „Masa caldă în școli”.

Pe de altă parte, Mariana Topoliceanu, directorul Direcției de Asistență Socială (DAS) Brașov, a precizat că acest proiect ale cantinei va avea o capacitate de 300 de locuri.

Cantina ar urma să fie amenajată în fosta cantină a Liceului Astra, de pe strada Panselelor, abandonată în anul 2004, cu o investiție de peste 9,6 milione lei, cu tot cu TVA, după cum a arătat studiul de fezabilitate.

Termenul de execuție este de 18 luni de la deschiderea șantierului.

Adina Chirvasă