Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Fonduri europene pentru amenajarea unui loc de joacă pentru copiii din cartierul săcelean Gârcini

Publicat: joi, 30 Iunie 2022 , ora 11.40
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

În cartierul Gârcini, o zonă defavorizată din municipiul Săcele, va fi amenajat un parc de joacă pentru copii, pe o suprafață de aproximativ 1.200 mp.

Lucrările vor fi susținute din fonduri europene.

“Am semnat un contract de finanțare europeană privind crearea unor spații pentru desfășurarea de activități comunitare de recreere, petrecere a timpului liber, de către locuitorii din zona Gârcini. Include un spațiu de joacă pentru copii, spațiu de recreere și un teren de sport multifuncțional, cu dimensiuni de 18 pe 36 de metri. Este vorba de un prim proiect din pachetul de 7 proiecte pe infrastructură, care fac parte din strategia de dezvoltare a comunității Gârcini. Toate vor trebui finalizate până la 31 decembrie 2023”, a explicat primarul municipiului Săcele, Virgil Popa.

Valoarea proiectului pentru amenajarea parcului și a terenului de sport multifunctional este de aproximativ 490.000 de lei.

Sursa foto: arhivă

Camelia Vlad