Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Festivalul de Film German începe la Brașov

Publicat: vineri, 1 Iulie 2022 , ora 11.48
Sursa foto: Facebook / Centrul Cultural German Brașov
Sursa foto: Facebook / Centrul Cultural German Brașov

De astăzi și până pe data de 3 iulie, Cinema Astra, invită brașovenii și nu numai, la Festivalul de Film German.

Festivalul are ca teme principale descoperirea identității și comunității, granițele dintre acestea și suprapunerile lor. Astfel, sunt aduse la lumină o serie de microistorii personale și comunitare.

Festivalul debutează în această după-amiază, de la ora 17:45, cu filmul "Walchensee pentru totdeauna" / "Walchensee Forever", un film documentar care spune în mod impresionant povestea familiei regizoarei Janna Ji Wonder, poveste care se întinde pe parcursul unui secol întreg.

Tot astăzi, de la ora 19.00, va rula pelicula "Prietenii masculine".

Sâmbătă, 2 iulie, reunește doua filme marcate de o influență profundă a sferelor sociale și politice asupra sferei individuale: "Suspiciunea" și "Exit - Lăsând extremismul în urmă".

Ziua de duminică, 3 iulie, este dedicată unei selecții de scurtmetrajelor. Selecția de scurtmetraje recente - Filme experimentale contemporane și artă video din Germania, va putea fi vizionată de la ora 19:00.

Ruxandra Stoica