Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A început reabilitarea stadionului din Victoria

Publicat: vineri, 22 Iulie 2022 , ora 13.28
Sursa foto: Facebook / Primaria Victoria
Sursa foto: Facebook / Primaria Victoria

Singurul stadion pe care îl are orașul Victoria arată deplorabil și asta pentru că acolo nu s-au mai făcut lucrări de reabilitare de mai bine de zece ani.

Însă, din această săptămână, o echipă de voluntari din oraș a început să redea tribunei stadionului o față nouă.

"La tribuna orașului Victoria am beneficiat și eu de o sponsorizare din partea unor locuitori ai orașului Victoria care lucrează la anumite firme, astfel încât tot ce ține de partea de materiale ne-a fost furnizată de către aceștia, iar o echipă din 8 voluntari lucrează la această reabilitare a tribunei. Este un stadion care are un teren mare, un teren pentru echipa de fotbal a seniorilor și un teren de fotbal mai mic care este chiar în spatele tribunei pentru echipa de juniori", ne-a spus primarul orașului Victoria, Camelia Bertea.

Voluntarii din oraș s-au mai ocupat, în trecut, și de reabilitarea spitalului din Victoria, dar și a cimitirului din localitate.

Lucrările vor mai dura, estimativ, încă două săptămâni.

Ruxandra Stoica