Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Outdoorz Fest, la Fundata, în perioada 5 - 7 august

Publicat: marți, 26 Iulie 2022 , ora 13.37
Sursa foto: Facebook / Outdoorz_ro
Sursa foto: Facebook / Outdoorz_ro

La Fundata, între Masivele Piatra Craiului și Bucegi, va avea loc, în perioada 5-7 august, OUTDOORZ FEST, un eveniment ce combină perfect adrenalina offroad-ului, muzica și natura.

Sunt așteptați să participe toți iubitorii mașinilor de offroad și nu numai, cei care vor să petreacă mai multe zile la cort, rulotă sau în campervan, să mănânce mâncare făcută la ceaun și la rotisor, să asculte muzică bună și să facă focuri de tabără.

”Concerte vineri seara, sâmbătă seara, workshop-uri, în cursul zilei de sâmbătă unul de acordare a primului ajutor, ținut de niște prieteni foarte buni de-ai noștri care dețin un ONG în Galați. Alt workshop este de bush craft, care înseamnă tehnică de supraviețuire în natură, cu puține unelte la îndemână. O să avem un loc de joacă pentru copii, o să avem pentru copiii mai mari pasionați de offroad trasee cu mașini de offroad, ei vin cu mașinile lor și le punem la dispoziție ghizi și trasee, unele ușoare, unele medii”, a explicat unul dintre organizatorii evenimentului, Cristian Nistor.

Organizatorii evenimentului promit și pentru adulții experimentați o cupă de offroad ce va avea loc pe data de 7 august, prin care vor trebui să parcurgă un traseu contra cronometru fără a dărâma obstacole.

Din program nu vor lipsi concerte live ale unor artiști printre care se numără Smiley, Spike, Proconsul, Dan Helciug și The Hidden Jester, dar și DJ renumiți care vor mixa pe ritmuri electronice.

Sursa foto: Facebook / Outdoorz_ro

Ruxandra Stoica