ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovenii pot alerga din nou pe arena fostului Liceu Sportiv, de sub Tâmpa

Publicat: miercuri, 27 Iulie 2022 , ora 15.42
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Arena fostului Liceu Sportiv este din nou la dispoziția brașovenilor care iubesc atletismul.

După mai bine de doi ani în care terenul de sport nu a putut fi utilizat de cei care obișnuiesc să alerge, sâmbătă seara acesta își va deschide din nou porțile amatorilor de sport.

“Am făcut toate demersurile care țineau de municipalitate pentru a redeschide acest spațiu brașovenilor. Asta a presupus un acord semnat cu liceul, cu management-ul liceului, dar și tot ceea ce înseamnă pregătirea pistei de atletism, așa încât activitatea să se desfășoare în cele mai bune condiții. Avem zgură nouă, avem un stadion care este acum reabilitat, avem inclusiv groapa de nisip pentru sărituri, pentru atletism, care va fi pusă în funcțiune”, a explicat primarul Brașovului, Allen Coliban.

Lucrările de reabilitare au cuprins curățarea zonei de vegetație și pietre, nivelarea și reamenajarea zonei de alergare și a celor pentru săritura la groapa cu nisip.

Pentru amenajare pistei de alergare sunt necesare 50 de tone de zgură de 0.3 mm, din care primele 25 de tone au fost turnate astăzi.

Pista de alergare va fi la dispoziția brașovenilor zilnic, între orele 17:00 și 22:00.

Sorin Țîrcă