ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Finanțare pentru baschetul feminin, de la Primăria Brașov

Publicat: luni, 1 August 2022 , ora 12.09
Sursa foto: arhivă / Facebook / Olimpia CSU Brașov
Sursa foto: arhivă / Facebook / Olimpia CSU Brașov

Echipa de baschet Olimpia CSU Brașov va primi bani de la Primărie.

În urma analizării contestațiilor depuse la programul municipalității de finanțare a proiectelor sportive, comisia a aprobat încă un proiect spre finanțare.

Este vorba de proiectul «Baschetul brașovean în Liga Națională 2022 – 2023», al Clubului Sportiv Țara Bârsei 2011 Brașov, astfel că suma pe care municipalitatea o acordă susținerii sportului de performanță și dezvoltării sportului de masă a crescut la 5,4 milioane de lei pentru acest an. Vă reamintim că, în urmă cu 10 zile, comisia a evaluat și aprobat 19 proiecte sportive pentru a fi finanțate din bugetul local”, a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

385.000 de lei este suma pe care Primăria Brașov o va acorda Clubului Sportiv Țara Bârsei, pentru echipa de baschet.

Cele mai mari alocări sunt pentru cluburile de fotbal ACS Kids Tâmpa Brașov și ACS SR Municipal Brașov, precum și pentru Asociația Club Sportiv Ralph Brașov, care va participa în Liga I de baschet masculin.

De astăzi, 1 august, și până în 9 august este perioada de semnare a contractelor, iar de săptămâna viitoare va începe implementarea celor 20 de proiecte sportive finanțate, implementare care trebuie finalizată până în 5 decembrie.

Sursa foto: arhivă / Facebook / Olimpia CSU Brașov

Sorin Țîrcă