ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Fostă șefă de la Casa Județeană de Pensii Brașov, trimisă în judecată de DNA

Publicat: marți, 2 August 2022 , ora 14.50
Sursa foto: arhivă / Poliția Locală Brașov
Sursa foto: arhivă / Poliția Locală Brașov

Fostă șefă de la Casa Județeană de Pensii Brașov, trimisă în judecată de DNA.

Potrivit procurorilor Direcției Naționale Anticorupție, Delia Daniela Tîrcolea, la data faptei șefă a Serviciului Stabiliri Prestații în cadrul Casei Județene de Pensii Brașov, este acuzată de luare de mită, în formă continuată.

Mai exact, la data de 17 august 2020, suspecta ar fi primit de la o persoană foloase necuvenite pentru a-și exercita cu celeritate atribuțiile de serviciu.

Concret, inculpata ar fi făcut demersuri pentru ca, în mai puțin de o lună de zile, persoana respectivă să intre în posesia deciziei de acordare a pensiei pentru limită de vârstă.

Ulterior, în același context, inculpata Tîrcolea Daniela Delia ar fi acceptat promisiunea venită de la aceeași persoană, de a-i remite ulterior și alte foloase necuvenite, în schimbul actelor pe care urma să le îndeplinească în legătură cu recalcularea pensiei.

În cauză au fost dispuse măsuri asigurătorii.

Sursa foto: arhivă / Poliția Locală Brașov

Radio România Brașov FM