ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Activități distractive pentru toate vârstele la Dino Parc Râșnov în minivacanța de Sf. Maria

Publicat: joi, 11 August 2022 , ora 12.33
Sursa foto: Facebook / Dino Parc Râșnov
Sursa foto: Facebook / Dino Parc Râșnov

Activități distractive pentru copii, părinți și bunici la Dino Parc Râșnov în minivacanța de Sf. Maria.

Organizatorii au pregătit pentru vizitatorii parcului multe surprize începând chiar de astăzi, când micuții pasionați de paleontologie au ocazia să se aventureze într-o Vânătoare de Comori organizată de Miniricii.

La Dino Parc Râșnov, weekend-ul prelungit începe de astăzi, 11 august. Astăzi și mâine, între orele 11.00 și 16.30, toți micuții sunt invitați să participe la vânătoarea de comori și să pornească în căutarea comorii dinozaurilor. La această activitate copiii vor învăța și noțiuni de geografie, ecologie, dar și informații despre marii exploratori ai lumii”, a precizat responsabilul de comunicare, Marina Vlădescu.

Pe tot parcursul programului vor fi numeroase momente de divertisment pentru vizitatori de toate vârstele, cu muzică, dans, trucuri de magie inedite, înghețată și concursuri cu premii surpriză.

Duminică, turiștii ar putea fi chiar vrăjiți la spectacolul Magicianului Robert Tudor, alături de Trupa Coloricii.

Organizatorii au precizat că toate spectacolele și activitățile vor fi incluse în prețul biletelor de acces în parc, fără taxe suplimentare.

Sursa foto: Facebook / Dino Parc Râșnov

Camelia Vlad