ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Începe Festivalul de Film și Istorii Râșnov

Publicat: joi, 11 August 2022 , ora 13.09
Sursa foto: Facebook / Festivalul de Film și Istorii Râșnov
Sursa foto: Facebook / Festivalul de Film și Istorii Râșnov

Subiecte relevante, filme deștepte, lectori carismatici, dezbateri memorabile, standuri de cărți și cântări exuberante în aerul nopților carpatine.

Aceasta este, pe scurt, descrierea ediției cu numărul 14 a Festivalului de Film și Istorii Râșnov.

Evenimentul începe duminică și se va încheia în 4 septembrie, iar în tot acest timp participanții vor viziona filme, vor lua parte la concerte, expoziții și dezbateri.

Festivalul nu se mai întâmplă doar la Râșnov. Râșnovul a rămas, să spunem, locația principală, dar se va întâmplă și alte șapte localități din Brașov: Brașov, Codlea, Feldioara, Hărman, Vulcan, Crizbav și Felmer. Am considerat că este foarte important ca beneficiile culturale ale acestui festival să fie duse și către comunitățile mai mici care de obicei sunt ocolite de marile evenimente. Vor fi peste 60 de proiecții de film, 26 de concerte, 17 dezbateri, șapte piese de teatru și trei expoziții, în aceste trei săptămâni de festival”, a spus coordonatorul festivalului, Mihai Dragomir.

Festivalul de Film și Istorii Râșnov aduce anul acesta filme și proiecții din România, dar și din țări precum Belgia, Croația, Franța, Marea Britanie, Norvegia sau Spania.

Prima proiecție de film a festivalului va fi pelicula „Un bărbat pe nume Ove”, ce va putea fi văzut pe dumincă, în Brașov, la Bastionul Țesătorilor.

Sursa foto: Facebook / Festivalul de Film și Istorii Râșnov

Ruxandra Stoica