ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Vibes Community Fest va avea loc joi, la Brașov

Publicat: marți, 23 August 2022 , ora 15.05

Un festival al comunității care vibrează. Asta vrea să fie Vibes Community Fest, organizat de Agenția Metropolitană Brașov, aflat la prima ediție și care va avea loc doar joi.

Acțunile pregătite vor avea loc în Piața Sfântul Ioan, începând cu orele 17.00.

“Este vorba despre o zi plină de experiențe, panouri experiențiale, proiecții LED, concert Pedestrians, DJ Tennebrek, concert Mihail, de la ora 21.00. Așteptăm întreaga comunitate să fie alături de noi. Va fi o zi plină de bucurie și de energie, care să ne încarce pentru ceea ce vrem să construim pentru zona metropolitană pe viitor”, a explicat managerul festivalului, Medeea Petrovan.

Evenimentul vrea să unească, de fapt, comunitatea în jurul a două proiecte pe care Agenția Metropolitană le-a realizat.

Unul este platforma Voluntariat Brașov, despre care ne-a dat mai multe detalii managerul acesteia, Ionuț David:

“Pe data de 25 august sărbătorim un an de la lansarea platformei și ne bucurăm de o comunitate unită de peste 5.000 de utilizatori. În cadrul Vibes Festival o să avem Gala Voluntarilor, în care vom premia cei mai implicați voluntari, cei mai buni coordonatori, cele mai implicate organizații, dar și cel mai popular voluntar”.

Tot în cadrul Festivalului va fi lansată a doua ediție a programului de burse Generația Tech (gestionat în parteneriat cu Digital Nation).

Înscrierile pentru acest program continuă până la începutul lunii septembrie, dar joi, la eveniment vor fi prezenți și cei care au fost înscriși în prima ediție.

Înscrierile sunt în continuare deschise. În acest moment sunt foarte mulți aplicanți, peste 1.700. Va exista o perioadă de selecție naturală, în care vrem să lucrăm doar cu cei mai motivați dintre ei și programul efectiv va începe în luna septembrie, pe data de 7. Până atunci, așteptăm aplicațiile și așteptăm să ne cunoaștem și cu ei”, a precizat Andi Cucu, manager de program.

Potrivit organizatorilor, bugetul maxim luat în cacul pentru eveniment este de 30.000 de euro.

Adina Chirvasă