ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cod galben de instabilitate atmosferică

Publicat: vineri, 2 Septembrie 2022 , ora 8.25

Județul Brașov se află sub incidența unui cod galben de instabilitate atmosfericã temporar accentuatã, până în această seară la ora 21:00.
Potrivit ANM, vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial în vestul, centrul, nordul, sud-vestul țãrii și la munte. Cantitãțile de apã vor depãși 25...40 l/mp și pe alocuri vor fi descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului și grindinã.Vremea va fi instabilã și rãcoroasã. Cerul va fi acoperit și se vor semnala averse de ploaie ce vor avea și caracter torențial, însoțite izolat de descãrcãri electrice. Local cantitãțile de apã vor fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 20 grade, iar cele minime între 11 și 14 grade. La munte se va semnala ceațã.

FOTO: Facebook / ANM 

Radio România Brașov FM