ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona a început sezonul cu o victorie

Publicat: duminică, 11 Septembrie 2022 , ora 14.04
Sursa Foro: Corona Brașov
Sursa Foro: Corona Brașov

Primul meci din sezonul 2022 - 2023 s-a încheiat cu o victorie categorică a Coronei Brașov, în fața formației CS Știința Bacău, scor 48-16 (21-10).

Partida din seria B a Diviziei A de handbal feminin a fost controlată fără probleme de Corona, încă din primele minute, fapt care i-a permis antrenorului Alin Bondar să ruleze tot lotul avut la dispoziție.

Pentru Corona au marcat: Gabriela Dumitrașcu, Ana Maria Berbece și Cristina Iordachi câte 7 goluri, Macarena Gandulfo 6, Carla Lăcătuș 5, Flavia Munteanu 4, Brigitta Bitay și Patricia Moraru câte 3 goluri, Diana Golanu și Ana Maria Vacariu câte 2 și Bianca Voica și Oana Cîrstea câte o reușită fiecare.

La finalul întâlnirii, antrenorul Coronei, Alin Bondar, s-a declarat mulțumit de rezultat, dar deja se gândește la următoarele runde: "Început de campionat! Nu putem să ne formăm o idee despre momentul la care suntem, dar ne dorim să rămânem foarte concentrați pentru ce va urma. Felicitări jucătoarelor pentru implicare!".

Corona va juca următorul meci pe teren propriu, sâmbătă 17 septembrie, în compania formației CSM Roman. Formația din Roman a fost învinsă în prima etapă de formația Centrului de Excelență din Sfântu Gheorghe cu 23-18.

Răzvan Țirea