ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primul festival dedicat științei, educației și tehnologiei din Brașov, de miercuri până sâmbătă

Publicat: luni, 12 Septembrie 2022 , ora 11.18

4 zile dedicate științei, educației și tehnologiei din Brașov. Asta propune SETbv, un proiect-pilot care vizează disciplinele STEM și mediul educațional, realizat de Asociația District Hub.

Evenimentul va începe miercuri și este gândit în special pentru tânăra generație.

Pe parcursul celor 4 zile, în campusul unui mall din Brașov și la Colegiul Național „Andrei Șaguna”, comunitatea este invitată să participe la dialoguri cu reprezentanți ai mediului academic și ai mediului de afaceri.

De asemenea, agenda cuprinde un atelier de lucru tematic pentru elevi, dar și un atelier de lucru despre comunicare și încredere, prin teatru, deschis copiilor, în special celor din mediul rural, oferit de Oana Manițiu.

Pentru publicul de toate vârstele va fi și un târg de știință și tehnologie, la care vizitatorii pot afla ce înseamnă o carieră în cercetare și dezvoltare.

Programul va fi completat de concerte susținute de pianistul brașovean Horia Mihail, dar și de trupe de elevi și studenți din Brașov.

De asemenea, vor fi și proiecții de filme și dezbateri pe pe tema inteligenței artificiale.

Participarea publicului la toate evenimentele din cadrul festivalului este liberă.

Adina Chirvasă