Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Opera Brașov deschide noua stagiune cu „Rigoletto”, care este deja sold-out

Publicat: luni, 12 Septembrie 2022 , ora 12.26
Sursa foto: Opera Brașov
Sursa foto: Opera Brașov

Artiștii Operei Brașov deschid, sâmbătă, noua stagiune de spectacole, cu „Rigoletto”, de Giuseppe Verdi, pentru care au fot deja vândute toate biletele.

Reprezentația va fi pusă în scenă începând cu ora 18.30 și promite să fie de mare clasă.

“Este o lucrare care s-a bucurat de un succes imens încă de la premiera din 1851. Este parte din trilogia pe care Verdi a compus-o în numai 2 ani, alături de «Il Trovatore» și «Traviata». În distribuția spectacolului îi vom avea invitați pe artiștii Lucian Petrean, în rolul lui Rigoletto, pe Laura Eftimie rolul Gilda și pe Florin Guzgă în rolul Ducelui de Mantova. Alături de ei, desigur, soliști ai Operei Brașov, Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral îl vom avea invitat, pentru prima oară, pe maestrul și Shizuo Z Kuwahara din Japonia”, a precizat purtătorul de cuvânt al Operei Brașov, Cecilia Toma.

Montarea actuală de la Opera Brașov este realizată în 2018 și îi aparține regizorului italian Matteo Mazzoni.

Adina Chirvasă