Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Târg de locuri de muncă, astăzi și mâine, la Brașov

Publicat: miercuri, 21 Septembrie 2022 , ora 10.44
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

First Job School organizează, în perioada 21 - 22 septembrie, un târg de locuri de muncă.

Evenimentul va avea loc la Casa Armatei, între orele 9.00 și 18.00.

Peste 70 de angajatori din Brașov și Covasna pun la dispoziția celor prezenți mai bine de 500 de locuri de muncă.

Târgul se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, dar și angajaților care doresc să-și schimbe jobul.

Ofertele de angajare acoperă majoritatea domeniilor de activitate, vizând atât poziții entry level, cât și top management în turism sau alimentație publică, IT, producție, administrativ, comerț și servicii.

Angajatorii muncitori necalificați, dar și specialiști în diverse domenii.

De asemenea, sunt oferte pentru persoanele care doresc să lucreze în străinătate cu salarii pornind de la 1500 euro/lună, fără comision de recrutare.

Câteva din locurile de muncă puse la dispoziție candidaților sunt: electrician, tâmplar, dulgher, ospătar, bucătar, barman, șefi de sală, ingineri, specialist achiziții, manager IT, asistent medical, consultant resurse umane, lucrător în comerț sau gestionar depozit.

Organizatorul evenimentului are o experiență de peste 10 ani pe piața de muncă din România.

First Job School a certificat peste 5000 persoane în diverse meserii, fiind lider în mai multe proiecte cu finanțare europeană.

Radio România Brașov FM