ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Rockada de seară
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

FC Brașov se pregătește de duelurile cu FC Hermannstadt și CSM Slatina

Publicat: marți, 27 Septembrie 2022 , ora 13.25

FC Brașov începe săptămâna cu vești bune, după ce mai mulți jucători accidentați în ultima perioadă au revenit la antrenamente.

Astfel, pentru duelurile cu FC Hermannstadt, din Cupa României și CSM Slatina, din campionatul ligii a doua, antrenorul Dan Alexa va avea un lot competitiv.

Dan Spătaru, Diogo Izata, Tudor Saim si Mbombo sunt refăcuți, doar croatul Tomislav Sorsa acuzând probleme medicale în continuare. 

Primul test va avea loc joi, de la ora 16.00, pe Stadionul Tineretului, în compania revelației Superligii - FC Hermannstadt, echipă aflată pe locul 3.

Partida contează pentru play-off-ul Cupei României.

“Important este să ieșim cu fruntea sus și să dăm totul pe teren. Asta cel mai important. Da, normal, e o echipă pe val, echipă bună, care a demonstrat că merită locul 3, dar noi totuși vom încerca și vom da totul pe teren. Sperăm să avem mulți spectatori la meci și să ne susțină și cred că și noi vom demonstra că suntem alături de ei”, a precizat președintele clubului FC Brașov, Marin Mitran.

Al doilea meci din această săptămână va avea loc duminică, 2 octombrie, de la ora 11.00, tot pe teren propriu, cu CSM Slatina.

Înaintea confruntării, oltenii sunt pe locul 10 cu 11 puncte, iar brașovenii pe locul 12 cu 8 puncte.

Adrian Susanu