Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Târg de toamnă, în Piața Star, cu prilejul Zilei Produselor Românești

Publicat: joi, 6 Octombrie 2022 , ora 14.28
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Fructe, legume, produse apicole și lactate, toate adunate de la producători locali din județul Brașov, vor fi expuse spre vânzare în acest sfârșit de săptămână, la Târgul de Toamnă din Piața Star.

35 de producători locali vor fi prezenți la evenimentul organizat cu prilejul Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare Românești, sărbătorită, anual, pe 10 ctombrie.

Ne dorim foarte tare să încurajăm consumul de produse agroalimentare obținute pe teritoriul României, ce provin de la producătorii noștri, producători români. Avem produse apicole, produse lactate, legume, fructe, toatele provenite din producția producătorilor din județul nostru. Vor fi expuse spre vânzare de la orele 9.30, până în jurul orei 17.00, în fiecare zi, pe 8 și 9 octombrie”, a precizat directorul Direcției pentru Agricultură Județeană Brașov, Claudia David.

Sorin Țîrcă